Nostalgie Beach Festival Nieuwpoort verplaatst naar 2022

© (Foto Gemeente Nieuwpoort)
© (Foto Gemeente Nieuwpoort)
Redactie KW

Er zal dit jaar dan toch geen editie van Nostalgie Beach Festival in Nieuwpoort plaatsvinden. Dat maakte de organisatie bekend.

“We hebben de voorbije week alle mogelijkheden gewikt en gewogen”, klinkt het bij de organisatie. “Onze eerste prioriteit is om een zo veilig en aangenaam mogelijk festival te organiseren voor onze festivalgangers. Door de aanhoudende crisis zijn er te veel factoren die een zorgeloos festivalweekend in gedrang brengen.”

“We hebben daarom besloten om deze editie integraal te verplaatsen naar 2022 om dan onder de beste omstandigheden jullie 2 dagen vol muziek en sfeer aan te bieden. Dit met de grootste nationale én internationale acts, de bekende succesformule van het Nostalgie Beach Festival.

Burgemeester, Geert Vanden Broucke: “We waren laaiend enthousiast toen Nostalgie Nieuwpoort koos als hun nieuwe thuisbasis voor hun succesvol tweedaags festival. Dit grote internationale muziekfeest in huidige omstandigheden op de geplande data organiseren is helaas niet mogelijk. Maar we geloven erin dat we vanaf 2022 dubbel zo sterk uit de hoek zullen komen met Nostalgie Beach Festival Nieuwpoort. We verwachten alle muziekliefhebbers in onze badstad op zaterdag 6 en zondag 7 augustus 2022.”

Schepen voor toerisme, Ann Gheeraert: “Het festival kan deze zomer jammer genoeg niet plaatsvinden maar toch trekt Nostalgie volop de kaart van Nieuwpoort tijdens de zomervakantie. We worden niet alleen gaststad van hun Nostalgie Beach Radio 3 weken op onze Zeedijk, daarnaast is er vanaf 4 juni ook de Nostalgie Walk on Sunshine Instagram route langsheen originele selfiespots gelinkt aan dé grootste Nostalgie classics.”

Wie al tickets had gekocht, kan die gebruiken voor de editie van 2022. De ticketverkoop start terug op 1 december 2021. “Line-up maken we bekend vanaf 1 december 2021”, besluit de organisatie.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.