https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Nieuwe lading namen, waaronder Gabriel Rios, extra locatie én extra tickets voor Dranouter Zomersessies XL

Gabriel Rios komt naar Dranouter Zomersessies XL.© Belga
Gabriel Rios komt naar Dranouter Zomersessies XL.© Belga
Redactie KW

De line-up van de Dranouter Zomersessies XL wordt aangevuld met heel wat moois, er zijn extra tickets beschikbaar voor de (uitverkochte) Dranouter Zomersessies XL en er wordt voor extra festivalsfeer gezorgd met de Palace-tent en straatanimatie.

De affiche van de coronaproof Dranouter Zomersessies XL (donderdag 5 augustus tot en met zondag 8 augustus) zag er al fantastisch uit, met onder andere Hooverphonic, 20 jaar Flip Kowlier, Bart Peeters, Het Zesde Metaal, Brihang, De Dolfijntjes, Naima Joris… Daar komen nu nog drie kleppers van formaat bij: de eigenwijze latin singer-songwriter Gabriel Rios , de zwoele beats van Eefje de Visser en de bezwerende gitaarband Mooneye . De exacte timing van de bands op de Dranouter Zomersessies XL wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt.

Na de aangekondigde versoepelingen van het laatste Overlegcomité stelde de organisatie van de Dranouter Zomersessies XL alles in het werk om de capaciteit van de Dranouter Zomersessies XL op een gecontroleerde, professionele manier op te schalen. Dat betekent dat er extra tickets beschikbaar zijn voor de uitverkochte Dranouter Zomersessies XL met onder andere Bart Peeters (zaterdag 7 augustus) en Het Zesde Metaal en Brihang (zondag 8 augustus).

De succesformule blijft een indrukwekkende line-up van vijf bands per festivaldag in de geventileerde Kayam-tent. Wel wordt het grote festivalterrein uitgebreid met een extra locatie: de bekende Palace-tent . Je wordt op de Dranouter Zomersessies XL in een veilige omgeving ondergedompeld in een zalige festivalsfeer met verrassende randanimatie, extra bars & foodtrucks, bijzondere verrassingen… Het programma aan randanimatie volgt zo snel mogelijk.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.