Nieuw festival BuikRock wordt driedaagse

BuikRock was een groot succes in 2019. Op het einde van de zomervakantie van 2021 wordt het een driedaags festival.© DRD
BuikRock was een groot succes in 2019. Op het einde van de zomervakantie van 2021 wordt het een driedaags festival.© DRD
Redactie KW

Het festival BuikRock wordt volgend jaar over drie dagen gespreid. De organisatoren zijn nog volop bezig met de voorbereiding van het programma in het weekend van vrijdag 27 tot en met zondag 29 augustus, maar nu al staat vast dat Niels Destadsbader en André Hazes jr. zeker op het podium zullen staan.

BuikRock, nieuwkomer in festivalland, liet in 2019 een goeie indruk na. Een tweede editie kon niet uitblijven, zou nog straffer worden, maar corona strooide roet in het eten. “Ons publiek heeft veel moeten missen”, klinkt het bij de organisatoren Wim Buyck en Henk Verbeke. “In de hoop dat het kan en mag, na corona, steken we daarom in 2021 nog enkele tandjes bij met niet één maar drie festivaldagen.”

“De line-up op vrijdag 27 augustus is identiek aan die van 2020. We brengen Bram & Lennert, De Kreuners, Bart Peeters en eindigen in het West-Vlaams met ’t Hof van Commerce. Aan de programmatie op zaterdag wordt nog volop gesleuteld. We onderhandelen met straffe artiesten maar kunnen wel al vrijgeven dat Niels Destadsbader er opnieuw bij zal zijn. Op zondag trekken we nog resoluter de kaart van de meezingers met op de affiche al zeker twee namen van bij ons, Christoff en Willy Sommers. Top of the bill op zondag wordt André Hazes jr. Buikrock 2021 wordt een festival met voor elk wat wils. De ideale afsluiter van de zomervakantie.” (DRD)

Info en tickets: www.buikrock.be .

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.