Mobiele studio ‘Kamiel’ officieel ingehuldigd op Evenementenplein in Wingene

© NS
Redactie KW

Radio Oost West stelde zondag vol trots hun gloednieuwe mobiele studio voor aan het publiek. Studio Kamiel werd officieel ingehuldigd door burgemeester Lieven Huys met hulp van schepen Brecht Warnez.

Op zondagvoormiddag 11 juli vond de aperitiefshow plaats en dit op locatie bij het Evenementenplein in het hartje van Wingene. Aanwezigen konden luisteren naar muziek en dit aangevuld met interviews. Een lekkere aperitief op het gezellige plein hoorde er uiteraard ook bij.

Radio Oost West had groot nieuws te vertellen. Voortaan beschikt men over een gloednieuwe mobiele studio die overal mee kan op verplaatsing. Dit betekent alvast een meerwaarde voor de radiozender. “De mobiele studio is het pronkstuk van onze radiozender Oost West”, vertelt voorzitter Eric Verhenne.

“De studio kan voortaan mee bij live- uitzendingen. We zijn heel trots dat we nu over een derde studio beschikken. Langs de Hoogweg zijn er twee studio’s en de derde studio is onze mobiele caravan. We kozen voor de naam ‘Kamiel’.”

Inhuldiging

Burgemeester Lieven Huys en schepen Brecht Warnez waren aanwezig op het aperitiefconcert en waren vol lof over Kamiel. “Vandaag is het 11 juli en normaal gezien is er telkens een groot Vlaams feest voorzien”, weet Lieven Huys. “Dit jaar is dit iets anders en doet dit Evenementenplein dienst als alternatief. Ik ben hier graag aanwezig want ik moet bekennen dat dit de allereerste officiële inhuldiging is voor mij. Kamiel inhuldigen en het lint doorknippen, zal een speciaal moment blijven. Voortaan zal Kamiel geregeld te zien zijn op evenementen en zo de live-uitzendingen voorzien.”

(NS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier