Lokerse Feesten kleuren nog meer West-Vlaams

Stefaan Van Volcem
Stefaan Van Volcem Freelance journalist KW

Vrijdag maakten de initiatiefnemers van de Lokerse Feesten nog zes namen bekend die deze zomer aan de Grote Kaai zullen optreden. Op vrijdag 30 juli mag de Kortrijkse band Goose een festivalavond afsluiten.

The Haunted Youth, een van de drie winnaars van De Nieuwe Lichting 2021’, verzorgt het voorprogramma. Dit psychedelische popkwintet komt uit Hasselt, maar toch hebben de makers van de singles Teen Rebel en Coming home , een West-Vlaamse link. Ze zitten immers onder dak bij Mayway Records uit Kortrijk.

Ticketverkoop start zaterdag

Onder het motto goede wijn behoeft geen krans komen ook metalformatie Channel Zero (met de ingeweken Bruggelingen Franky De Smet-Van Damme (zang) en Christophe Depree (bas)) en het Wevelgemse sludgegezelschap STAKE naar de Lokerse Feesten en wel op zaterdag 31 juli.

Het festival legde voor dinsdag 3 augustus ook de Nederlandse rockband De Staat en het vaderlandse gitaarduo Black Box Revelation vast. De ticketverkoop voor deze drie festivalavonden gaat morgen, zaterdag 26 juni, om 10 uur van start. Tickets koop je per bubbel van vier op de website www.lokersefeesten.be .

Uitverkocht

Eerder raakte bekend dat onder meer ook Arsenal (met uitgeweken Torhoutenaar Hendrik Willemyns), Hooverphonic en dus Geike Arnaert, Brihang en Het Zesde Metaal met Wannes Cappelle naar de Lokerse Feesten komen. Die festivalavonden zijn inmiddels uitverkocht.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.