‘Live is Live’-festival Zeebrugge voegt nieuwe namen toe

Tom Barman van dEUS op het Cactusfestival in Brugge in 2019, in juni 2022 op het strand van Zeebrugge. © Davy CogheTom Barman van dEUS op het Cactusfestival in Brugge in 2019, in juni 2022 op het strand van Zeebrugge. © (Foto Davy Coghe)

Het gloednieuwe muziekfestival ‘Live is Live’ heeft nieuwe namen toegevoegd aan zijn affiche. Het festival, dat in juni plaatsheeft op het strand van Zeebrugge, voegde vrijdag enkele namen toe die de laatste festivaldag vervolledigen. Onder meer Mika, Novastar en Zornik komen deze zomer naar Zeebrugge.

Live is Live bestaat uit een driedaagse concertreeks op het strand van Zeebrugge. Artiesten spelen er op 17, 18 en 19 juni volledige concerten op één podium. Eerder werd al headliner The National aangekondigd. De Amerikaanse band speelt er op 17 juni en wordt die dag geflankeerd door Wilco, dEUS, Trixie Whitley en Admiral Freebee.

Nu is ook de line-up van de laatste festivaldag, zondag 19 juni, volledig. Naast de eerder aangekondigde Duran Duran, komen ook Mika, Novastar, Starsailor en Zornik langs.

Tickets voor Live is Live zijn verkrijgbaar vanaf 69 euro en zijn te koop via www.liveislive.be. Het festival biedt ook verschillende upgrades. Zo kan je kiezen voor een plekje op de eerste rij, of een Sea View Seat op de tribune. Upgrades kunnen later gekocht worden of ter plaatse op de dag zelf.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier