Lisa del Bo zingt concert ‘Niet Alleen’ in Sint-Elooikerk

Lisa del Bo komt naar Zedelgem. Op zondag 6 november geeft ze in de namiddag een herfstconcert in de Sint-Elooikerk. “Ze zingt songs uit haar nieuwe album ‘Niet Alleen’”, zegt organisator Johnny Eecloo.

Lisa del Bo gaf in december 2019 al een geslaagd kerstconcert in de Sint-Elooikerk in Zedelgem. Dat was toen met Peter Vanlaet van Mama’s Jasje. Nu komt Lisa terug naar Zedelgem voor een herfstconcert. Ze zingt op zondag 6 november om 14.30 uur haar concert Niet Alleen in de Sint-Elooikerk. “We kiezen er van deze keer bewust voor om ons herfstconcert te organiseren tijdens de namiddag en dus niet ‘s avonds. Een bewuste keuze, omdat dit een beter uur is voor iets oudere mensen”, begint organisator Johnny Eecloo. “Normaal koppelen we ons concert ook altijd aan een warme maaltijd en een vip-formule, maar dat doen we deze keer niet. Iedereen is welkom om na het concert na te praten met koffie en pannenkoeken in middenschool Spes Nostra. Dit is inbegrepen in de ticketprijs van 20 euro. Tickets zijn heel gemakkelijk te bestellen via onze website. Wie niet vertrouwd is met het internet, kan mij voor tickets bereiken op het nummer 0494 11 87 81.”

Lisa brengt in de Sint-Elooikerk op De Leeuw songs uit haar tweede en nieuwste album Niet Alleen, de opvolger van Lisa Gelooft. “We hebben ondertussen al een Niet Alleen-concert bijgewoond en het was werkelijk prachtig. We kregen stuk voor stuk liedjes met een ziel te horen. Trouwens, ook Bart Herman en Helmut Lotti schreven mee aan dit nieuwe album. Toch ook twee heel grote namen…”

Willy Sommers op Kerst

“Een deel van de opbrengst gaat naar Oranje, deze vzw is lokaal verankerd hier in Zedelgem en heeft zijn stek naast het woonzorgcentrum Klaverveld”, besluit Johnny die voor de organisatie van het concert opnieuw kan rekenen op de helpende handen van volkskunstgroep ‘t Vrij Uurke.

Ook de data voor het kerst- en lenteconcert zijn al geprikt. Op zondag 18 december zingt Willy Sommers in de Sint-Elooikerk en op zondag 19 februari 2023 is het aan Gene Thomas. (BC)

www.careforlifezedelgem.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier