Leffingeleuren lost eerste namen van 46ste editie

Leffingeleuren sluit elk jaar de festivalzomer af. © a-Trees Rommelaere
Matthias Feyen
Matthias Feyen Redactie KW

Het festival Leffingeleuren in Leffinge bij Middelkerke heeft de eerste vijftien namen op de affiche bekendgemaakt. Onder meer King Hannah, Bolis Pupul, Peuk en Deadletter krijgen een plek op de affiche.

Het festival zorgt jaarlijks voor een mengeling van concerten en dj’s, maar ook animatie op de markt, in Zaal en Café De Zwerver en in en rond de kerk van Leffinge.

De affiche is een mix van bands en artiesten uit verschillende landen. Zo staan er vier Britse bands op het programma met King Hannah, Hotel lux, Bar Italia en Deadletter. Uit de Verenigde Staten komen Runnner, The Muckers en Macie Stewart. Verder staan ook de Australische artiesten Sunfruits, Aborted Tortoise en Ghoulies op de affiche.

Met Peuk en Bolis Pupul staan er voorlopig twee Belgen in de line-up. Ook de Malinese Tamikrest en MC Yallah uit Kenia zijn van de partij. Vanuit Nederland komt ook Tramhuis naar Leffingeleuren.

De 46ste editie van Leffingeleuren vindt plaats op 15, 16 en 17 september. Tickets zijn vanaf vrijdag te koop via de website.

Lees meer over:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier