https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Johnny Logan komt voor uniek concert naar Roeselare

Thomas Dubois

Voor haar tiende kerstconcert op zaterdag 18 december pakt de Gilde der Erepoorters in samenwerking met Maselis uit met een internationale klepper van formaat. De Ierse zanger en liedjesschrijver Johnny Logan brengt de aanwezigen in de eindejaarssfeer tijdens een uniek concert in de schouwburg van cultuurcentrum De Spil.

Johnny Logan is tweevoudig winnaar van het Eurovisiesongfestival: in 1980 won hij met What’s Another Year en in 1987 met Hold Me Now. Twee liedjes die tot het collectieve geheugen behoren. Bovendien schreef hij ook Why Me?, het liedje waarmee Linda Martin in 1992 het songfestival won voor Ierland. Johnny Logan draagt dan ook terecht de titel van Mister Eurovision.

In De Spil wordt hij begeleid door de gerenommeerde New Bis Band. Het Roeselaarse koor Laudato Si onder leiding van Kristof Desmet verzorgt een voorprogramma boordevol kerstnummers en zal Johnny Logan bij enkele songs begeleiden.

Tien goede doelen

Elke jaar steunt de Gilde der Erepoorters enkele goede doelen. Naar aanleiding van ons tiende kerstconcert kozen we ervoor om tien sociale doelen uit de regio financieel te steunen. Het gaat om: de kinderpsychiatrische dienst Twoape van AZ Delta, Televestiaire, het Mannahuis, Kerckstede, ’t Hope, Sint-Idesbald, vzw Dogbo, leefgroep ’t Hofke van Onze Kinderen, Dominiek Savio en Nieuwjaarsactie Roeselare.

Concerttickets aan 35 euro via De Spil: www.despil.be. Vip-tickets aan 65 euro (concertticket, vestiaire, geselecteerde zitplaats, receptie van anderhalf uur na het concert met dranken en feestelijke hapjes) via eddy.brouckaert@proximus.be (beperkte voorraad). Vip-tickets bestellen voor 15 oktober.

Bij deze voorstelling is een Covid Safe Ticket verplicht.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.