https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Hands Off The Barmaid kon eindelijk releaseshow van tweede album organiseren

Hands Off The Barmaid en hun fans genoten van de releaseshow. © WMe by Wouter Meeus foto WME
Redactie KW

In februari bracht de Tieltse band Hands Off The Barmaid zeven jaar na hun debuutalbum hun tweede album ‘The Point Of No Return’ uit. Op zaterdag 2 oktober vond de uitgestelde releaseshow plaats voor iedereen die het album bestelde tijdens de lockdownperiode.

Hands Off The Barmaid is een West-Vlaamse rockband die misschien wel een belletje doet rinkelen na hun debuutalbum ‘Life’s Little Luxuries’ uit 2014. Zeven jaar en zes kinderen later, weliswaar verdeeld over verschillende bandleden, brachten de heren uit Tielt in februari en midden de lockdownperiode hun tweede album ‘The Point Of No Return’ uit.

Nu de mondmaskers zijn afgevallen, was de tijd meer dan rijp om iedereen die het album bestelde tijdens de lockdownperiode te trakteren op een uitgestelde releaseshow. Zeven maanden na de release van het album via Banjar Records hadden de gelukkigen dan ook luistersessies genoeg gehad om menig refrein in te studeren.

Resultaat van deze opgekropte knaldrang was dan ook een optreden dat zowel door het publiek als door de band meer dan gesmaakt werd, evenals de exclusieve wijndegustatie achteraf! (WME)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.