Fotocollectie van bekend Leffings café De Zwerver vernieuwd

Op de foto Lode Pauwels en Wouter Vanmeenen.©LC
Op de foto Lode Pauwels en Wouter Vanmeenen.©LC
Redactie KW

De permanente fotocollectie in zowel café De Zwerver, als de foyer van zaal De Zwerver in Leffinge is volledig vernieuwd. Vrijdagavond werden de handen uit de mouwen gestoken en dit weekend kon wie het wou al een kijkje gaan nemen.

Het thema van de tentoonstelling is 21 jaar zaal De Zwerver, want eigenlijk was het de bedoeling om de nieuwe foto’s al vorig jaar op te hangen, maar omwille van de coronapandemie kon dit toen niet doorgaan.

De muziekclub De Zwerver op zich bestaat al 45 jaar en toen de zaal De Zwerver in 2000 werd geopend was zit zowat de eerste van een hele reeks concertzalen die werden gebouwd. Tal van grote, en minder grote namen, deden hun ding op het podium en de Zwerver werd het tweede podium tijdens het festival Leffingeleuren.

80 foto’s

Uiteraard werden ook heel wat foto’s genomen en uit deze foto’s werd een selectie van 80 foto’s gekozen. De foto’s werden gemaakt door verschillende concertfotografen. De tentoonstelling is voor het publiek toegankelijk tijdens de openingsuren van café de Zwerver en dat is op vrijdag vanaf 16 uur, op zaterdag vanaf 14 uur en op zondag vanaf 11 uur.

(PBM/foto LC)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier