Eerste concert in Proximus Pop-Up Arena is voltreffer

Natalia zorgde voor een onvergetelijke avond. © LC
Paul Bruneel

Nadat eerste alle voetbalmatchen van de Rode Duivels te zien waren op groot scherm in de Proximus Pop-up Arena in Middelkerke, was het donderdagavond tijd voor een eerste concert.

In de reeks A symphonic evening with… kreeg Natalia de eer om als eerste artiest het podium te bestijgen. Het maximumaantal toegelaten aanwezigen bedroeg 2.500 en dat aantal werd niet overschreden. De organisatoren deden er alles aan om alles coronaproof te laten verlopen.

Ventilatiesysteem

Jan Van Esbroeck, CEO Sportpaleis Group: “We beschikken over een ventilatiesysteem en er zijn openingen aan de zijkant en bovenaan zodat er meer circulatie is. Alles is ordentelijk en vlotjes verlopen. Het is een fantastisch eerste concert geworden en er volgen er zo nog vele, waaronder op 9 juli met Bart Peeters & De Ideale Mannen. De hele kalender is te zien op de website www.proximuspopuparena.be.”

Van Esbroeck stelt wel dat de optredens niet gelden als bevrijdingsfeest want dat er toch nog enige terughoudendheid is bij de concertgangers. De ticketverkoop loopt, maar er zijn voor de concerten zeker nog tickets beschikbaar.

Tot eind augustus

Tussen de optredens door kan men zondag nog de finale van Euro 2020 volgen op groot scherm. De Proximus Pop-Up Arena blijft in Middelkerke tot eind augustus en er zijn concrete plannen om ook de volgende jaren met dit concept uit te pakken. Natalia zorgde in ieder geval voor een onvergetelijke avond voor velen na de lockdownperiode.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier