DJ Tola OG strijdt voor zege in MNM Start To DJ

Adetola Ogunade a.k.a DJ Tola OG. © Wouter Meeus foto WME
Redactie KW

Voor het elfde jaar op rij gaat jongerenzender MNM op zoek naar straf jong dj-talent tijdens MNM Start To DJ. Adetola Ogunade a.k.a DJ Tola OG uit Tielt wist het laatste finaleplaatsje te bemachtigen en strijdt momenteel in Hasselt voor de zege. De winnaar wordt vrijdag bekend gemaakt.

De Tieltenaar (21) kreeg de dj-microbe te pakken op een feestje van een schoolkameraad die al een tijdje bezig was als deejay en hem aanzette om het ook eens te proberen. “Het beviel me zo goed dat ik het ben blijven doen”, zegt Adetola Ogunade. “Op korte tijd wist ik me zo te verbeteren dat ik ook op betere plaatsen mocht draaien. Zo ben ik momenteel Resident DJ in Starz Club in Brugge. Maar ik mocht ook al meerdere keren mijn ding doen in Pièce Unique in Tielt en diverse fuiven en galabals.”

Net zoals bij die eerste kennismaking met de schuivers was het nu ook een vriend die hem pushte om zich in te schrijven voor de wedstrijd van MNM, waarvan de selectieronden een tweetal maanden geleden begonnen. En ook in deze wedstrijd gaat het hard voor de beloftevolle Tieltenaar. “Na het inzenden van een eerste set en een kennismakingsfilmpje wist ik snel een plaats in de top 10 te veroveren en ondertussen behoor ik tot de vijf finalisten die het van woensdag 4 tot en met vrijdag 6 augustus tegen elkaar opnemen in zomerbar Ipanema bij Versuz in Hasselt.”

In die finale van MNM Start To DJ (van 18 tot 22 uur) mag hij het ondere andere opnemen tegen de 23-jarige Arne Maeyaert a.k.a. Mr. Majar uit Roeselare.

Vrijdagavond 6 augustus is de opvolger van Voltage, de winnaar van vorig jaar, bekend. Die wordt niet alleen één van de huis-dj’s van MNM, maar krijgt ook de exclusieve kans om te spelen in het Sportpaleis tijdens de twee concerten van Dimitri Vegas & Like Mike. (WME)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier