Davidsfonds haalt zangerJan De Smet naar Kubox

Op de foto zien we het bestuur van Davidsfonds Kuurne. Zittend Annemie Belaen, Greta Verhaeghe, Mieke Gheysen, Martine Decorte. Staand: Anne de Meester, Catherine Boury, Geert Bouttelgier, Wim Dooms, Remi Dejaeghere, Lien Haemers en Karel Decoene. Ontbreken op de foto: Nadine Deltour, Luc Desmet, Christine Quaghebeur en Sylvie Derez. (ADM/foto ADM)
Redactie KW

Davidsfonds Kuurne organiseert voor het tweede jaar op rij een kleinkunstavond en wil er een jaarlijkse traditie van maken. Na het succes vorig jaar van het Kleinkunstkollektief met een uitverkochte zaal, komt dit jaar Jan De Smet (van De Nieuwe Snaar) op zaterdag 3 december om 20 uur naar zaal Kubox in Kuurne.

Jan De Smet is zanger, componist, tekstschrijver en multi-instrumentalist en heeft de laatste dertig jaar een zeer uitgebreide muzikale bagage verzameld. Een deel daarvan kon hij lang kwijt bij De Nieuwe Snaar, tot die groep enkele jaren geleden stopte. Hij gaat sindsdien solo verder.

Hij brengt op vrijdag 3 december een gevarieerde mix van liedjes van De Nieuwe Snaar, maar ook eigen liedjes en nummers van zijn idolen Bob Dylan, Georges Brassens, Wannes Van de Velde, Drs. P en Jaap Fisher. Dit alles afgewisseld met allerhande grappige anekdotes.

Prijs: 15 euro leden (20 euro niet-leden).

(ADM)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.