Couleur Devie verhuist naar 20 augustus

© (Foto LV)
Redactie KW

Om een volledige festivalbeleving te kunnen verzekeren besliste de vzw Couleur Devie om haar gelijknamig festival in het Sint Annapark van 6 augustus naar 20 augustus te verplaatsen.

In haar laatste bijeenkomst die wegens de watersnood een week verschoven werd heeft de Natonale veiligheidsraad beslist dat vanaf 13 augustus evenementen met minimum 1500 mensen kunnen doorgaan zonder dat de coronaregels moeten toegepast worden op voorwaarde dat alle bezoekers over een Covidsafe ticket beschikken. In het ander geval moeten alle coronaregels wel worden toegepast.

“Van zodra de nieuwe richtlijnen bekend waren; moesten wij snel beslissen over of een annulatie van ons festival of kiezen voor een nieuwe datum zodat we gebruik konden maken van de nieuwe regeling. Ons bestuur besliste om ons trouw publiek een volledige festivalbeleving aan te bieden. Dat kunnen wij maar doen als Couleur Devie na 13 augustus wordt georganiseerd. Nadat wij agenda’ s met onze blikvangers op het festival hadden vergeleken hebben wij beslist om 20 augustus als nieuwe datum voor Couleur Devie te kiezen. Die wijziging kan gevolgen hebben voor sommige mensen die nu al een ticket hebben gekocht. Zij kunnen met ons contact opnemen en samen zoeken wij dan naar een oplossing”, legde Cédric De Smet, voorzitter van de vzw Couleur Devie, uit.

Kaarten voor 20 augustus kunnen nog altijd besteld worden bij Delhaize en Mc Donalds in Maldegem. (LV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier