‘Mijn Leestipper’ geeft je persoonlijk leesadvies in de bib van Knokke-Heist

Leden van de bibliotheken van Knokke-Heist die op zoek zijn naar leestips, kunnen nu terecht bij ‘Mijn Leestipper’. Je krijgt zo suggesties op maat.

Je zal leestips krijgen die aan jouw smaak beantwoorden. © Getty Images

Inschrijven voor ‘Mijn leestipper’ is makkelijk. Surf naar mijnleestipper.bibliotheek.be en log daar in met jouw ‘Mijn Bibliotheek-profiel.’ De eerste keer zal je een aantal vragen moeten beantwoorden zodat het systeem zicht krijgt op jouw leesprofiel. Dat profiel zal er samen met jouw leengeschiedenis voor zorgen dat je leestips aangeboden krijgt die aan jouw smaak beantwoorden. Je kan je profiel achteraf nog beter afstellen als dat nodig is.

‘Mijn Leestipper’ brengt je via e-mail op de hoogte van de nieuwe suggesties die voor jou klaarstaan. Die leestips worden gepresenteerd volgens bepaalde rubrieken: trending, nieuw, op basis van een eerder gelezen boek of volgens een thema van de maand. Per rubriek krijg je een vijftal leestips aangeboden. ‘Mijn Leestipper’ is er voor alle leners van 14 tot 104 jaar en tipt Nederlandstalige fictieboeken die in de collectie van de bib zitten. (DM)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.