Michèle Cuvelier gaat ochtendshow presenteren op Studio Brussel

© Studio Brussel
Redactie KW

Vanaf 4 februari zal de Ardooise Michèle Cuvelier de ochtendshow presenteren op Studio Brussel. Ze neemt de fakkel over van Linde Merckpoel.

Michèle Cuvelier presenteerde sinds september 2015 op Studio Brussel het programma Zender. De afgelopen maanden schitterde ze in De Slimste Mens en was ze ook een van de presentatoren van De Warmste Week. Vanaf 4 februari staat de StuBru-luisteraar dus op met Michèle. “Ik heb heel veel zin om vanaf februari mijn bioritme compleet om te gooien”, laat Michèle alvast weten. “Hoera voor avontuur!”

Merckpoel presenteerde 2,5 jaar de ochtendshow op StuBru en kondigde woensdagochtend zelf aan dat ze ermee stopt. De luisteraars van Studio Brussel zullen Merckpoel vanaf februari meer zien dan horen. Samen met regisseur Arnout zal ze #Linde maken, tweewekelijkse video’s op Lindes Youtube-kanaal. Ze vertelt verhalen over onderwerpen die haar fascineren en intrigeren. Met de reeks zal ze inhoudelijke thema’s op de agenda zetten, in interactie en connectie met de luisteraars.

Volgens Jan Van Biesen, nethoofd van StuBru, sluit dit volledig aan bij de evolutie van Studio Brussel om op de verschillende platformen de troeven van de zender nog beter uit te spelen. “Met Michèle Cuvelier is ons ochtendblok in goede handen. Zo zal Studio Brussel zich vanaf februari als multimediamerk zowel online als op de radio versterken.”

(BELGA)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten