Luc Caals na 7 jaar nog eens op het podium in Blankenberge

Redactie KW

In aanwezigheid van heel wat bekende Vlamingen stelde Luc Caals zijn nieuwe show Plezant Gestrand ! voor in het Kusttheater ‘t Colisée in Blankenberge.


Het was zeven jaar geleden dat Luc Caals nog eens in Blankenberge op het podium stond. In de voorbije jaren was hij met zijn zomershow vaste klant in Middelkerke. “Nu kom ik terug thuis”, zei Caals bij aanvang van zijn show tegen het publiek, die samen met een sterke Ann De Winne en Sam Verhoeven op het podium stond. Muzikaal zat de show van twee keer één uur heel sterk in elkaar, maar qua humor hadden we meer ervan verwacht. Voor de pauze duurde het tot bijna de laatste lange musical-sketch dat het publiek eens hartelijk kon lachen. Na de pauze werden er ook moppen verteld. Gelukkig kon het publiek uit de bol gaan met een billenkletser als de whisky-mop, die we echter ook al een keer zagen in één van zijn vorige shows.

“Kom je naar Caals kijken, dan moet je kunnen lachen. Deze keer kon dat beter”, zei iemand uit het publiek tegen ons. En dat klopt. Een dikke negen op tien voor de muziek – inclusief de ode aan Wim Sonneveld die precies 20 jaar geleden overleed, de Franse medley en Een beetje verliefd van wijlen André Hazes -, maar slechts zes op tien voor de humor. Luc is in juli en augustus nog op diverse dagen te gast in ‘t Colisée.

(PADI / foto’s FODI)

>> Zie www.kusttheater.com, 050 70 81 98

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.