Lady Gaga schittert woensdag naast Joe Biden dankzij … Tom uit Bredene

Lady Gaga trad ook geregeld op tijdens verkiezingsrally's voor Joe Biden.©Drew Angerer Getty Images
Lady Gaga trad ook geregeld op tijdens verkiezingsrally's voor Joe Biden.©Drew Angerer Getty Images
Tim Vansteelandt
Tim Vansteelandt Chef Nieuws

Als Lady Gaga woensdagavond in een schitterende outfit staat te blinken naast Amerikaans president Joe Biden, dan zal dat voor een groot stuk dankzij een West-Vlaming zijn. Tom Eerebout (31) uit Bredene is immers al jarenlang de hoofdstylist van de popster.

Lady Gaga zal woensdag, tijdens de inauguratieceremonie van Joe Biden, het Amerikaanse volkslied te berde brengen. De outfit die de zangeres zal dragen, is zorgvuldig uitgekozen door Tom Eerebout (31) en zijn Amerikaanse collega Sandra Amador. Zij zijn samen de hoofdstylisten van Lady Gaga.

Tom is afkomstig van Bredene, waar wijlen zijn grootvader Roger Eerebout nog burgemeester was. De stylist liep school in de Maricolen in Brugge, maar verhuisde al op jonge leeftijd met zijn man Joost naar Londen. Daar werkte hij onder meer voor de toenmalige styliste van Lady Gaga, Kylie Minogue en Jessie J. Vandaag is hij een gevestigde waarde in de modewereld. In 2019 won hij zelfs de award voor Beste Stylist op de Hollywood Beauty Awards.

Tom Eerebout op de foto met Lady Gaga. (gf)
Tom Eerebout op de foto met Lady Gaga. (gf)

De plechtigheid naar aanleiding van de inauguratie wordt vooral een evenement op internet als gevolg van de vrees voor het coronavirus. Bovendien gelden er na de bestorming van het Capitool door aanhangers van Donald Trump verscherpte veiligheidsmaatregelen. De ‘virtuele parade’ die als alternatief georganiseerd wordt, begint naar verwachting om 17.30 uur Belgische tijd. (TV/Belga)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.