Kunstwerken van Mia Nollet online geveild

Mel Hartman (coördinator en PR Art Shelter CVBA so) en kunstenares Mia Nollet (links) in de grote zaal van De Grote Post. © (Foto BVO)
Redactie KW

Nog tot zondag 11 juni om 8 uur kunnen liefhebbers van kunstwerken van Mia Nollet online bieden op enkele originele stukken.

De werken Zeewiergolven, Noordzeepalet, Kleurgolven en Zeeenzucht ontrafeld zijn te zien op https://veiling.art-shelter.be. Het zijn unieke fragmenten uit het originele ontwerp ‘zeeenzucht’. Textielkunstenaar Mia Nollet ontwierp ‘zeeenzucht’ vorig jaar in opdracht van Art-Shelter. Art-Shelter is een vennootschap met sociaal oogmerk, opgericht in de schoot van cultuurcentrum De Grote Post om meer cultuur in de samenleving mogelijk te maken. zeeenzucht is niet enkel een kunstwerk, maar eveneens een netwerk van maatschappelijk verantwoorde ondernemers die cultuurbeleving een warm hart toedragen. Door hun engagement verhoogt zowel het aanbod als de kwaliteit van de voorstellingen en de werking binnen De Grote Post. Het textielkunstwerk ‘zeeenzucht’ van Mia Nollet in de grote zaal van De Grote Post symboliseert dit netwerk en maakt de band tussen de deelnemers tastbaar.

De opbrengst van de veiling gaat naar de kunstenaar en naar nieuwe culturele projecten die Art-Shelter ondersteunt.

(BVO)

Meer op http://zeeenzucht.be of www.mianollet.com

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier