Kunstenaar Sigurd Tanghe uit Ingelmunster schenkt schilderij weg

Sigurd, samen met echtgenote Charlene en zoon Daan, bij het schilderij dat binnenkort ook in uw huiskamer kan prijken. (Foto FODI)
Redactie KW

INGELMUNSTER Sigurd Tanghe schenkt een schilderij weg voor het goede doel. De kunstenaar werkt aan de uitbouw van pixelverkoop en steunt ook www.samennaborstoperatie.be.

Sigurd – zaakvoerder van Groep Tanghe Dakrenovatie – uit de Meulebekestraat is een bezige bij, die altijd met een of ander nieuw project bezig is. Momenteel is hij bezig met www.pixelverkoop.be, waar bedrijven kunnen inschrijven om pixels aan te kopen waardoor ze op een vernieuwde manier hun bedrijf in de kijker kunnen plaatsen. Voor Sigurd een ideale gelegenheid om daar een goed doel aan te koppelen.

“Wie participeert in het project, krijgt een uniek doek dat als winkelprijs maar liefst 950 euro waard is. Dat kunstwerk kan enkel maar het interieur in waarde doen stijgen”, glimlacht Sigurd. “Als kunstenaar wil ik vooral uit de hoek komen en een kunstenaar moet zeker en vast zich inzetten voor het goede doel. Via Joke Huys kwamen we in contact met www.samennaborstoperatie.be. We besloten dat project te steunen.”

“Op vrijdagavond 21 maart heeft ook Soirée de la Vie plaats in Ingelmunster. Ook dit initiatief – waar ik aan meewerk – wordt gekoppeld aan het goede doel”, besluit Sigurd.

(Patrick D.)

Meer in de Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode Izegem van vrijdag 14 februari.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.