Sexy én inclusief: uitdagende kalender met werk van West-Vlaamse fotografen steunt sekswerker

Wie nog op zoek is naar een kalender voor het ongetwijfeld veel betere 2021 heeft met ‘Make 2021 sexy again’ alles wat hij of zij nodig heeft gevonden. Het kunstproject van Initials LA, met werk van onder meer Athos Burez en Mayli Sterkendries, verzamelt 13 artistieke foto’s die ondervertegenwoordige schoonheid, sensualiteit en sexiness tonen. De opbrengst van de kalender gaat naar een vereniging die sekswerkers ondersteunt. Een groep die de huidige coronamaatregelen ook extra hard voelen.

Make 2021 sexy again . De titel van het kalenderprojet van Initials LA, een talentagenschap gespecialiseerd in fotografie, laat weinig aan de verbeelding over. De foto’s doen dat echter des te meer. De jaarkalender speelt met het gegeven van de klassieke sexy kalenders waarbij inclusiviteit en ondervertegenwoordigde seksualiteit vaak moeilijk te vinden zijn. In deze kalender voor volgend jaar vind je artistieke beelden die uitdagen, met allerlei verschillende types modellen in verschillende maten, vormen en kleuren.

Het doel? De definitie van wat sexy is breder maken en tegelijk geld inzamelen voor sekswerkers in België. Onder meer de Oostendse Mayli Sterkendries en de bekende fotograaf Athos Burez met roots in West-Vlaanderen werkten mee aan Make 2021 sexy again.

Die groep zag het inkomen immers quasi volledig wegvallen als gevolg van de coronamaatregelen. De opbrengst van de kalender gaat naar de non-profitorganisatie Utsopi vzw. Dat is een vereniging die sekswerkers organiseert en ondersteunt, ongeacht leeftijd of geslacht. Interesse? De kalender is online te koop en kost 30 euro per stuk.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.