Maart Kunstroute leidt naar zes locaties in centrum Waregem

foto PPW
foto PPW
Redactie KW

Van 26 tot 28 maart vindt de achtste editie van de Maart Kunstroute plaats. Het is een fel gesmaakt kunstparcours dat zes locaties in het centrum verbindt. Deelnemers genieten van hedendaagse kunstexpo’s en performances. Via uitgestippelde routes wordt halt gehouden in CC De Schakel, de Kunstacademie, Claessens Canvas, Bruthausgallery en Be-Part. Deelname is gratis.

Kunstliefhebbers maken kennis met werken van Janne Gistelinck (Een kaart zonder zee), Emotion. fm (Aquatic), Linde Dumolein (Playfield), Les Monseigneurs (Partir dans la nuit), William Ludwig Lutgens (That clinking, clanking, clunking) en Steven Antonio Manes (Terra e Acciaio).

Een fototentoonstelling brengt het werk van Dirk Braeckman, Paul Kooiker, Gerard P. Fieret en Annelies Strba met mekaar in dialoog. Ze verkennen in hun oeuvres het artistieke potentieel van de fotografie. Het procedé dat zij daarbij hanteren, verraadt vaak de aanwezigheid van de fotograaf zelf.

Op vrijdag 26 maart zijn alle locaties open van 19 tot 23 uur en is reservatie verplicht. Op zaterdag 27 en zondag 28 maart kan men vrijblijvend een bezoek brengen van 11 tot 17 uur. Reserveren hoeft dan niet, maar door de beperkte capaciteit is het mogelijk dat er een poos moet worden gewacht. (PPW)

Info en reserveren: www.waregem.be , 056 62 13 10 en cultuur@waregem.be

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.