KoekelArt geeft meer dan 40 beeldend kunstenaars en lokale muziekgroepen een platform

© Foto Coghe
Redactie KW

De succesvolle kunst- en cultuurmarkt KoekelArt is dit jaar toe aan zijn derde editie. Meer dan 40 beeldend kunstenaars en verschillende lokale muziekgroepen treden met hun werk naar buiten.

De cultuurraad en dienst cultuur van Koekelare scheppen graag ruimte voor het tonen van creatief werk en talent uit eigen gemeente en de regio. Voor de derde keer zal de tweejaarlijkse kunst- en cultuurmarkt KoekelArt hiervan het levende bewijs vormen op zondag 15 augustus.

OAZE voor jonge kunstenaars

Naast het Concertplein als centraal punt voor de buitenmarkt en de optredens is er opnieuw een binnengedeelte in Huis Proot en de foyer van cultuurzaal De Balluchon. De foyer staat exclusief gereserveerd voor deelnemers aan het project OAZE van Ginter, de intergemeentelijke culturele samenwerking.

Bij OAZE zijn tal van jonge kunstenaars uit de regio aangesloten, waarvan er een 8-tal exposeren in de Balluchon. Zij zijn de kunstenaars van morgen, die je nu al in Koekelare kunt ontdekken! Ook een aantal Koekelaarse verenigingen pakken uit met een infostand in de Moerestraat.

In totaal maken deze editie meer dan 40 deelnemers het mooie weer op KoekelArt, met een mix van schilder- en tekenwerk, handlettering, keramiek, fotografie, houtbewerking, leder- en textielwaren, juwelen en veel meer.

(GC)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier