De Schakel heropent met voorstellingen in openlucht

Joost Van de Kerkhove op het grasplein voor de Schakel waar de voorstellingen in open lucht plaatsvinden. (foto DJW)
Joost Van de Kerkhove op het grasplein voor de Schakel waar de voorstellingen in open lucht plaatsvinden. (foto DJW)
Redactie KW

Van dinsdag 1 juni tot zaterdag 10 juli biedt cultuurcentrum De Schakel in openlucht een reeks voorstellingen aan die de naam ‘Binnenstebuiten’ meekreeg. Onder andere Kommil Foo, Raymond, Alex Agnew treden er telkens twee keer op. Het aantal zitjes is beperkt tot 200.

“Op het grasplein voor de vroegere bibliotheek staat een podium voor de artiesten en daarvoor maximum 200 zitjes op voldoende afstand van elkaar”, zegt stafmedewerker en programmator Joost Van de Kerkhove.

“Dinsdag 1 juni is voorzien voor Stef Bos. Maar het is nog niet honderd procent zeker. Maar in elk geval is het dan Kommil Foo die woensdag 2 en donderdag 3 juni als eerste aan bod komt. Voor elke artiest hebben wij twee voorstellingen gepland wegens het beperkte aantal zitjes. Duidelijk is in elk geval dat iedereen staat te springen om eraan te beginnen. Het gaat telkens over voorstellingen die door corona werden uitgesteld.”

Conform de geldende maatregelen zijn alle zitjes ontsmet en wordt elke toeschouwer begeleid naar de plek waar hij de voorstelling kan volgen. “Het volledige programma kan je lezen op de site van De Schakel. De verkoop van losse tickets is op zaterdag 17 mei. Dat verloopt online”, rondt Joost Van de Kerkhove af. (JADE)

Info: www.ccdeschakel.be.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten