Karl Vannieuwkerke vervangt Ben Crabbé als quizmaster op Eén

Redactie KW

Karl Vannieuwkerke bewees eerder al een all-round (sport)journalist te zijn en komend voorjaar gaat hij nu ook de quiz De 12de Man presenteren. Hij neemt de presentatierol over van Ben Crabbé.

In De 12de Man nemen wekelijks twee elftallen, die bestaan uit groepen vrienden, familieleden of collega’s, het tegen elkaar op in een algemene quiz. De duivelse winnaars mogen met hun hele team naar het WK in Brazilië, waar ze ook een wedstrijd van de Rode Duivels zullen bijwonen. De zoektocht naar kandidaten is net afgerond en vanaf januari zijn de opnames voorzien.

Oorspronkelijk zou Ben Crabbé de rol van presentator op zich nemen, maar die moet nu verstek geven wegens een kleine heelkundige ingreep. Karl Vannieuwkerke neemt nu over. Volgende week wordt het programma voorgesteld aan de pers. Het is nog niet duidelijk wanneer het programma precies volgend voorjaar verschijnt.

(BVB)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten