Josje van K3 verrast Meense vriendinnetjes

K3 kan het! is een gloednieuw programma op Studio 100 waarin K3 dromen vervullen. Zaterdag zijn de Meense meiden Suzanne Legley en Jutta Capon aan de beurt.

sdfsdf

Op donderdag moeten Suzanne Legley (8) en Jutta Capon (8) onmiddellijk na school naar de dansles in Wevelgem. Meestal brengt een van de mama’s de meisjes naar Pirouette. “We moeten ons telkens haasten. Tijdens een van de ritjes naar Wevelgem begon Suzanne te fantaseren en vertelde ze dat het toch wel bijzonder leuk zou zijn als de meiden die rit in een roze limousine konden doen. Ze zouden champagne kunnen drinken en hun nagels laten lakken”, vertelt Suzannes mama Angie Ramon.

Kort nadien zagen de vriendinnen een spotje op Studio 100 waarin K3 vroeg om je droom in te sturen. “De meisjes hebben hun droom ingestuurd en we kregen meteen antwoord. Of ze geen promofilmpje konden maken waarin ze hun droom uitlegden”, klinkt het.

Suzanne en Jutta zagen zo’n promofilmpje meteen zitten en er werd een filmpje opgenomen waarin ze giechelend vertelden waarom ze per se in een limo naar Wevelgem wilden. De meisjes gingen in het piepkleine wagentje van mama Angie zitten om K3 duidelijk te maken dat een rit in dat autootje toch niet zo leuk was. De vriendinnen hoorden nadien niets meer van hun inzending, maar hun ouders kregen wel een brief waarin stond dat ze uitgekozen waren.

speelplaats

Deze week was het moment aangebroken.”Toen ze op de speelplaats kwamen, zagen ze de limousine en de chauffeur die een bordje ophield met daarop hun namen. Ze kregen een microfoontje opgespeld en mochten instappen. Eens in de limo, zagen ze Josje zitten. De meisjes hadden in hun droomverhaal ook verteld dat ze heel graag dansles van Josje zouden krijgen”, aldus Angie.

In de limo kregen ze kinderchampagne en chips terwijl Josje hun nagels lakte. De meisjes moesten naar de les klassiek ballet, maar Josje heeft die les overgenomen. Ze hebben een K3-dansje geleerd en er werd ook een videoclipje opgenomen.” (CR)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.