Jongen van 14 uit Deerlijk bij laatste vier kanshebbers voor hoofdrol in musical

Jérémie Vrielynck (14) kreeg dinsdagavond op Ketnet groen licht voor de finaleweek. Met vier jongens blijven ze nog over om te dingen naar de hoofdrol van Jasper in de juniormusical Kadanza.


Vier jongens en evenveel meisjes overleefden de laatste selecties uit de groep van 28. Vanaf maandag zijn de voorrondes in de ultieme week en op zaterdag 20 december is de finale.

Jérémie is de enige West-Vlaamse jongen in de groep. “Ik ben uiteraard gelukkig met die selectie. Maandag betwist ik mijn voorronde en als dat lukt is het zaterdag dé grote finale”, glundert de jongeman van de Deerlijkse Molenhoek.

Hij is niet meer aan zijn proefstuk om in een musical te acteren en te zingen. Vorig jaar speelde hij in de musical ’14-18′ en hij is nu al zeker van een actieve rol in Kadanza die op 14 februari in première gaat. Er zijn reeksen voorstellingen in onder meer het Plopsatheater in De Panne, in Gent en in Antwerpen.

Jérémie wil het liefst als zanger door het leven gaan, maar eerst duimen voor Kadanza. Maandag om 18.25 uur en als hij wint zaterdag 20 december om 9 uur op Ketnet.

(MV – Foto MV)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.