Jens Vandewalle brengt nieuwe plaat uit bij internationaal label Crucast

DJ Jay Wall, alias Jens Vandewalle, is in de zevende hemel dat Crucast zijn plaat op hun label wil uitbrengen. (foto AV)
Arno Van Haverbeke

De Oedelemse dj Jay Wall, alias Jens Vandewalle, bracht deze week zijn vierde plaat uit. Hij schoot dit jaar uit de startblokken als artiest en kon intussen rekenen op 800.000 streams op alle online platformen.

“Dit heb ik nooit durven dromen. Het is een droomstart binnen een job die ik doodgraag doe. Bovendien heb ik ook getekend bij een management, dat was na stijgend succes intussen wel nodig. Bij ‘Bassick Music Group’ kan ik daarvoor enorm goed terecht. De mensen die voor hen werken zijn daarnaast ook erg goeie vrienden van mij”, vertelt Jens Vandewalle.

“Deze moeilijke tijden bezorgden me als beginnende artiest toch wat stress”

“Ik heb samen met mijn management het doel gesteld om dit jaar een plaat uit te kunnen brengen op hét grootste label in mijn genre: Crucast. Dus dook ik weer in de studioe en na een tijdje stuurde een vriend uit de UK, die een youtube kanaal heeft waar hij alle nieuwste Bassline platen op post, een berichtje met de melding ‘hey ik denk dat ik goed nieuws voor je heb’, lacht de dj trots.

Later bleek dat Crucast, het label in kwestie, zijn plaat op hun label wilde uitbrengen. Een enorme beloning voor de jonge dj na lang en veel noest werk.

“Natuurlijk was ik toen in de zevende hemel want dit was het dan, ons doel voor 2020 was gehaald!”

Duwtje in de rug

“Zeker tijdens de covid-pandemie was dit een duwtje in de rug nadat alle shows op korte tijd geannuleerd werden, zowel in het binnen- als in het buitenland. In oktober had ik nog een buitenlandse boeking in de agenda staan, maar ook die werd uitgesteld. Het is afwachten tot wanneer.” Het succes van zijn laatste nummer betekent voor Jens Vandewalle een extra boost: “Een boost die ik wel kon gebruiken, want deze moeilijke tijden bezorgden me als beginnende artiest toch wat stress”, besluit dj Jay Wall.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.