Jamie-Lee op zoek naar nieuwe liefde via YouTube

Actrice en model Jamie-Lee Six zoekt via het online Platform Tagmag een nieuwe vriend. (Foto NVM)
Redactie KW

Actrice, model, Instagramster en vlogster Jamie-Lee Six (20) uit Menen is sinds kort weer single. Het online platform Tagmag vond het dan ook een leuk idee om voor Jamie-Lee een nieuwe levenspartner te zoeken. “Via Tagmag ga ik inderdaad op zoek naar een nieuwe vriend. Het wordt een leuke, toffe en ludieke zoektocht waarin ik de hulp van mijn vriendinnen zal krijgen”, zegt Jamie-Lee.

Jamie-Lee Six werd vooral populair door haar rol in de televisieserie D5R (De Vijver) waar ze ook genomineerd werd als vrouwelijke televisiester van het jaar. Ze won ook de prijs van ‘Beste Vrouwelijke TV Ster’ op de Gouden K’s van Ketnet.

“Sinds november vorig jaar ben ik weer single. Dat is nooit leuk om mee te maken, maar als het niet meer gaat dan moet je de relatie stopzetten”, vertelt Jamie-Lee. “Ik word in juni 20 jaar en het zou tof zijn om opnieuw een partner te hebben en via Tagmag, waar ik vele interviews met artiesten afneem, gaan we daar op zoek naar.”

“De man van mijn leven moet sportief, sociaal zijn en veel gevoel voor humor hebben”

Op een YouTube-filmpje roept Jamie-Lee iedere jongere op om zich in te schrijven voor deze zoektocht. “Ze moeten tussen 18 en 24 jaar zijn, dat is zowat de enige vereiste. Er zijn er intussen al 2.300 ingeschreven. Mijn vriendinnen zullen al deze jongens eerst eens keuren tot dat er nog 500 overblijven”, aldus Jamie-Lee. Van deze 500 worden er slechts 30 gekozen die allen een filmpje moeten maken om het hart van Jamie-Lee in te palmen. “Ik moet er dan tien uitkiezen en met elk van hen ga ik dan op date om er daarna mijn prins uit te halen”, lacht Jamie-Lee.

Ludiek gebeuren

Het blijft uiteraard een ludiek gebeuren, maar Jamie-Lee sluit zeker en vast de mogelijk niet uit om toch de man van haar leven te vinden. “De man van mijn leven bestaat en misschien zit hij er wel bij, wie weet ? Hij moet in ieder geval sportief, sociaal zijn en veel gevoel voor humor hebben, dat is héél belangrijk voor mij”, aldus Jamie-Lee.

De opnames zijn intussen al van start gegaan. “Het zal dan ook voor het publiek en de belangstellenden allemaal begin mei te volgen zijn op de site Tagmag en Youtube. Ik zou zeggen : duimen voor mij hé!”, besluit Jamie-Lee.

(Nicolas Verhaeghe)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.