Het Witte Paard in Blankenberge presenteert twee nieuwe zomershows

Variététheater Het Witte Paard in Blankenberge pakt volgend jaar uit met twee nieuwe zomershows. Let’s Go Bananas loopt van 15 juli tot en met 7 september, Jubilee Aan Zee van 17 juli tot en met 13 september.

De Nederlandse musicalster Clayton Peroti maakt deze zomer zijn opwachting in Het Witte Paard. © foto WK

‘In 2020 gaat Het Witte Paard voor meer, maar vooral voor straffer en zotter’, staat in het persbericht over de nieuwe zomershows te lezen. Naast special guest Lou Deprijck, die je misschien nog kent van Lou & The Hollywood Bananas en hits als ‘Ca Plane Pour Moi’ en ‘Kingston, Kingston’, stelde Het Witte Paard voor Let’s Go Bananas een topcast samen uit binnen- en buitenland.

Vlaamse sterren Patrick Onzia, Maarten Cox en vaste waarde Dimitri Verhoeven doen mee, en ook de Satyn Sisters konden na hun succesvolle doortocht in 2019 niet ontbreken. Verder wist Het Witte Paard ook Fenna Ramos en Clayton Peroti te strikken, die dit jaar hun Blankenbergs debuut maakten met Soulbaby. Voor de regie van Let’s Go Bananas tekende opnieuw Jos Dom. Deze liveshow wordt bijgestaan door het zeskoppige live-orkest onder leiding van Patrick Desmedt en de ondertussen welbekende Vegas Showgirls. Verwacht je aan oogverblindende kostuums, adembenemende audiovisuele effecten en een stevige dosis ‘glitter & glamour’. Let’s Go Bananas loopt van 15 juli tot en met 7 september 2020.

Ambiance met topnummers

De tweede nieuwe zomershow, Jubilee Aan Zee, laat zich aankondigen als ‘variété zoals nooit tevoren’. Jacky Lafon staat 55 jaar op de planken en lanceert samen met Het Witte Paard een variétéshow zoals variété hoort te zijn: ambiance met enkele topnummers, aan elkaar gebreid met de nodige dosis humor en afgewerkt met, opnieuw, een goeie portie ‘glitter & glamour’. Lafon stelde zelf een topcast samen met Laura Lynn en Frank Van Erum. Nieuwkomers zijn Jan Wuytens en Patrick Onzia. Het ballet is net als vorig jaar in handen van de Vegas Showgirls en Evelyne Delameilleure. De regie neemt Jacky naar goede gewoonte zelf in handen, Ben Van den Keybus tekent ook hier present voor de productie. Jubilee Aan Zee loopt van 17 juli tot en met 13 september.

Voor meer info, tickets en arrangementen met showdiner en/of overnachting kan je terecht op de website www.witte-paard.be

(WK/foto WK)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.