LN24 richt de schijnwerpers van 4 tot 8 oktober op Knokke-Heist

© (Foto GF)
Dirk Meulders
Dirk Meulders Medewerker KW

De zender LN24, actief in Franstalig België sinds september 2019, wijdt volgende week van maandag 4 tot en met vrijdag 8 oktober vijf uitzendingen aan Knokke-Heist.

Stem dus zeker tussen 10 uur en 11 uur af op deze nieuwszender en bekijk de interessante uitzendingen over Knokke-Heist. De thema’s die aan bod komen zijn: ‘De geschiedenis van Knokke-Heist’, ‘Het dagelijkse leven in Knokke-Heist’, ‘Kunst, ondernemerschap, sport’, ‘Het leven van Léopold Lippens’ en ‘Gastronomie’.

Het is niet de eerste keer dat LN24 de badplaats onder de aandacht brengt. Deze zomer bracht de zender al enkele reportages over Knokke-Heist. Toen ontvingen ze enkele gasten – waaronder Antoine Geerinckx, Roland de Lathuy (ex directeur Christie’s Belgium), Mathieu Loosvelt (lesgever en coördinator van Tennis- en Padelclub Duinbergen) … – in de studio. Wil je deze uitzendingen herbekijken? Dat kan via https://www.ln24.be/emission/knokke-heist-la-belle.

LN24 staat voor Les News 24 en verwijst naar het constante karakter van de nieuwsstroom. De zender focust op politiek, economie, cultuur en brede maatschappelijke thema’s. Bijzonder aan LN24 is de missie om journalistiek te bedrijven op een positieve, constructieve manier.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier