Filmfestival Oostende strijkt neer in Blankenberge

Marina is een van de films die getoond wordt. © gf
Redactie KW

Het Blankenbergse cultuurcentrum slaat de handen in elkaar met Filmfestival Oostende 2023. Onder de noemer ‘FFOcus op Film’ kunnen filmliefhebbers in januari in de filmzaal van de Pier genieten van twee Ensorwinnaars.

In aanloop naar het Oostendse filmfestival, dat loopt van 27 januari tot 4 februari 2023, lanceert FFO FFOcus op Film. In aanwezigheid van enkele castleden en creatives worden in de maand januari diverse Ensorwinnaars geprogrammeerd in West-Vlaamse cultuurcentra.

Marina en Girl

In Blankenberge kun je in de filmzaal van de Pier genieten van twee bekroonde, Vlaamse films in een FFO-jasje: op 12 januari wordt Marina van Stijn Coninx en op 26 januari wordt Girl van Lukas Dhondt vertoond, telkens om 19.30 uur.

Na afloop is er tijd om na te praten met een drankje in het bijzijn van een special guest. Elke bezoeker ontvangt een 1+1 filmvoucher voor FFO23 en maakt bovendien kans op een exclusief ticket voor het Gala van De Ensors.

Een ticket kost 10 euro. Wie jonger is dan 26 jaar betaalt 6 euro en wie 55+ is 8 euro. De ticketverkoop gaat van start op maandag 12 december om 9 uur. Tickets kunnen gereserveerd worden via www.blankenberge.be/cultuurtickets of aan de balie van het Infopunt Toerisme.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.