Zombietrail voorlopig dood en begraven

Op de vooravond van Halloween zullen er geen griezels meer ronddwalen in Staden. © JOKE COUVREUR (Foto JCR)
Carl Bruneel
Carl Bruneel Medewerker KW

De Zombietrail, een wandel- en loopevenement in Staden op de vooravond van Halloween, gaat niet langer door. De laatste editie in 2019 lokte ruim 2.000 deelnemers. De organisatie heeft al een nieuw evenement klaar. In juni gaan ze in volle zomer een winterbar organiseren.

De Zombietrail is een wandel- en loopevenement waarbij de deelnemers een griezelig parcours doorkruisen. “Op 31 oktober vorig jaar stond de vierde editie van de Zombietrail gepland”, weet woordvoerder en medeorganisator Wouter Van Vooren.

“Covid gooide evenwel roet in het eten. De Zombietrail werd andermaal uitgesteld naar 30 oktober 2021. Helaas konden we amper samenkomen en bleek een nieuwe Halloweentocht van die omvang niet haalbaar. We hebben ondertussen beslist om een punt te zetten achter de Zombietrail. Voorlopig is de trail dood en begraven, maar met zombies weet je allicht nooit. De goesting om iets zots te organiseren is er wel nog. We richten in juni met de vzw Zombietrail een volledig nieuw evenement in : een winterbar die op 25 juni zal plaatsvinden. Bij de start van de zomer zullen het kerst-, nieuwjaar- en het après-skigevoel alvast niet ver weg zijn”.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier