Zet het nieuwe jaar in op galabal Good Intentions in Tielt

Redactie KW

Op 31 december vindt in de stal van Vincent Martens het oudejaarsgalabal Good Intentions plaats. Remy Desmet belooft de aanwezigen alvast een onvergetelijke avond te bezorgen.

“De zaal die eigenlijk dienst doet als paardenrenpiste wordt helemaal omgetoverd tot een balzaal met een prachtig licht- en geluidspektakel. De formule is zoals de vorige edities dezelfde gebleven. We bieden een all-informule van 55 euro zodat niemand zich zorgen hoeft te maken over drankkaarten of bonnetjes. De dj’s zorgen voor muziek en om het nieuwe jaar te vieren kan je een flesje champagne kopen aan de speciale champagnebar. Kortom, alles zal aanwezig zijn om te genieten en de overgang te beleven van oud naar nieuw”, vertelt Remy Desmet.

Veel werd er niet gesleuteld aan het concept, weet Robbe: “Hier en daar zijn er enkele kleine verschillen qua indeling maar dat zullen de feestvierders waarschijnlijk niet opmerken. Het grootste verschil is dat je vorig jaar als bezoeker een gloednieuwe iPhone kon winnen. Dit jaar hebben we dit aangepast naar een partybus die de winnaar en 25 vrienden naar het galabal brengt. Je moet enkel een ticket kopen, het evenement delen op Facebook en jezelf op aanwezig plaatsen.”

Kwintet

De locatie heeft volgens Robbe veel voordelen. “Het is al de derde keer dat we het kunnen organiseren bij Vincent en zijn vrouw. Zo kan alles binnen verlopen en moeten we amper tenten bijzetten. Er is een hele grote parking aanwezig waardoor alle bobs hun auto kwijtraken. Het grootste pluspunt is dat het uniek is om een feest te kunnen meemaken in de paardenmanege. Het is geen klassieke feest- of parochiezaal waar elke week een evenement plaatsvindt.”

Voor de organisatie kan Remy rekenen op een kwintet. “We zijn samengekomen omdat we allemaal onze sterke punten hebben. Zo doet Mathijs Vanbruaene licht en geluid terwijl Leonard Tavernier alle marketing en design voor zijn rekening neemt. Jeppe Verdoodt en Robbe Dejonckheere regelen alles van bar en personeel terwijl Kwint Verdoodt en ikzelf alles van vergunningen, bestellingen en voorbereidend werk op ons nemen.”

Zin in feestje

Bezorgen de coronacijfers de organisatie geen schrik? “We proberen ons zo goed mogelijk aan alle regels te houden en raden iedereen aan dit ook te doen. Wij kunnen echter niet anders dan alles organiseren met het idee dat het zeker doorgaat. Wij gaan er volledig voor.”

De ticketverkoop doet vermoeden dat iedereen wel zin heeft in een feestje. “De voorverkoop verloopt heel vlot, waarschijnlijk omdat de vorige edities telkens waren uitverkocht en iedereen zich wil verzekeren van een ticket. Waarschijnlijk zullen we dit jaar zelfs enkele weken vroeger uitverkocht zijn.”

(KeMa)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.