Walk on Sunshine (radio Nostalgie) wordt ideale zomeruitstap in Nieuwpoort

Leen Demaré wil je!© LC
Leen Demaré wil je!© LC
Paul Bruneel

In aanwezigheid van onder anderen Leen Demaré werd vrijdagnamiddag Walk on Sunshine van radio Nostalgie voorgesteld. Vanaf nu kun je in Nieuwpoort de zomer instappen met de Nostalgie Walk on Sunshine. Twee instagram- en belevingsroutes brengen de deelnemers langs de hotspots van Nieuwpoort-Bad en -Stad en op elke locatie komt telkens een Nostalgie-classic op een extra fotogenieke manier tot leven.

Volgens de organisatoren is de Nostalgie Walk on Sunshine de ideale zomeruitstap om met vrienden te delen. Kevin De Geest (Creatieve director Nostalgie-): “We gaan bij Nostalgie iedere dag voluit voor verrassende radio met de beste classics. Deze zomer gaan we een stapje verder en laten een aantal topsongs de hoofdrol spelen in Nieuwpoort.”

“Zo kan je op de Stairway to heaven van Led Zeppelin poseren of een foto maken op het zebrapad Abbey Road van The Beatles. Met Ik wil je van De Kreuners kan je de liefde perfect in beeld brengen en in het Leopoldpark nodigt Blondie je uit om met Call me de telefoonhoorn op te nemen.”

Burgemeester Geert Vanden Broucke: “Met Walk on Sunshine krijgt onze stad er een extra beleving bij en belangrijk is dat het niet enkel in Nieuwpoort-Bad, maar ook in Nieuwpoort-Stad te beleven valt. Op die manier kunnen de mensen ook de minder bekende plaatsen en troeven van Nieuwpoort ontdekken.”

Er zijn tien fotolocaties verdeeld over twee routes en er hangt ook nog een wedstrijd aan vast, want op elke locatie is een letter verstopt. Wie ze allemaal verzamelt kan een woord vormen. Dat woord kan verstuurd worden naar nostalgiewalkonsunshine.be en er een mooie prijs mee winnen.

Live aan zee

Vanaf 16 juli maakt Nostalgie ook drie weken lang live radio aan zee. Nostalgie Beach Radio brengt iedere dag the feelgood summer naar Nieuwpoort. Schepen Ann Gheeraert: “De koppeling van Walk on Sunshine met de pop-upradiostudio zal ongetwijfeld voor een leuke zomersfeer zorgen in Nieuwpoort.”

De route Stad is 3,5 km lang en de route Bad is 4,2 km lang. Uiteraard is er bij Nostalgie ook aandacht voor het EK voetbal en samen met Leen Demaré en Sebastien Decrop wordt alles op de voet gevolgd tijdens Tiki-taka , de EK-show van Nostalgie. Tiki-taka is er op zaterdag 12 juni van 20 tot 23 uur, op donderdag 17 juni van 18 tot 22 uur en op maandag 21 juni van 19 tot 23 uur.

Alle info is terug te vinden op www.nostalgiewalkonsunshine.be .

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.