Tabakommegang kleinschaliger op 25 juli: “Met Laura Lynn en Michael Lanzo”

De leden van het feestcomité die op zondagvoormiddag zorgden voor een eerste voorverkoop, v.l.n.r.: Francis Vanwalleghem, Bernard De Marez, Luc Debacker, Marc Lecluyse en Dirk Geldhof. (foto luc)
Redactie KW

Na een sabbatjaar in 2020 knoopt de feestcommissie van ’t Veld in Meulebeke opnieuw aan met de traditie en stelt ze alles in het werk om op zondag 25 juli van de Tabakommegang een onvergetelijke editie te maken met respect voor de geldende coronamaatregelen.

Voorzitter van het feestcomité Bernard De Marez: “We zijn verheugd dat we een zoveelste editie kunnen brengen van Tabakommegang. Dit jaar gebeurt dit weliswaar in een miniversie maar we verzekeren toch maxi ambiance. Editie 2021 wordt geen megafestival zoals de jaren voordien. We beperken het aantal bezoekers tot 600. Tabakommegang heeft plaats op zondag 25 juli. Er is dus geen kaarting noch vinkenzetting.

De zondagvoormiddag is er mogelijkheid tot deelname aan een fiets- en/of wandeltocht. Wie een kaart heeft, kan deelnemen. Dit jaar werken we dus met toegangskaarten, die geven recht op gratis deelname aan de wandel- of fietstocht, inkom zomerbar, vedettenparade met verzekerde deelname van Laura Lynn en Michael Lanzo. Er is ook nog een verrassingsact. “

Smullen à volonté

Vanaf 17 uur kan iedereen in het bezit van een toegangskaart zich te goed doen aan onze mobiele frituur en hamburgerwagen.”

“In de namiddag is er ook trekking van een winnaar zowel in de categorie wandelen als in de categorie fietsen. Een toegangskaart kost 15 euro voor volwassenen, kinderen van 4 tot 12 jaar betalen 10 euro. Voor kinderen jonger dan 4 jaar betaalt men niets. Een toegangskaart geeft ook nog recht op een gratis consumptie.”

Kaarten te bestellen bij de leden van het feestcomité of bij Bernard De Marez, 0473 96 99 87 of 051 48 95 70. Alles gebeurt op het feestterrein van transportbedrijf Wittouck in de Bloemgatstraat 17, Ardooie, achter de kerk van ’t Veld.

(Luc Bouckhuyt)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier