Subsidie voor zomeroptredens in Poperingse horeca

© LB
© LB
Laurie Bailliu
Laurie Bailliu Medewerker KW

Elke horecazaak in Poperinge heeft tussen 1 juni en 30 september de mogelijkheid om voor maximaal 3 optredens een subsidie te verkrijgen.

De subsidie voor horecazaken bedraagt 250 euro per optreden, te verhogen met 50 euro indien er Poperingse artiesten op de playlist staan. Om de subsidie te verkrijgen moeten minimaal 30 personen aanwezig of ingeschreven zijn en het optreden ook volledig volgens de geldende coronarichtlijnen verlopen.

Daarnaast moet ook het stadslogo aanwezig zijn op alle communicatie, te bekomen na goedkeuring. Een optreden mag niet georganiseerd worden op data waarop de stad zelf een event organiseert zoals bijvoorbeeld de Parkconcerten en de Luisteren toegestaan-concerten.

De subsidie wordt uitbetaald na het indienen van de nodige bewijsstukken zoals facturen, onkostennota’s, kosten drukwerk… De bewijsstukken moeten voor 31 oktober ingediend worden bij de dienst cultuur. Tegen eind november volgt dan de uitbetaling. Het volledige reglement kan je nalezen op www.poperinge.be .

(LBR)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten