Studio 66 De Panne verslaat corona met uniek fotografieproject

Initiatiefnemer Luc Vervliet. © (Foto MVQ)
Myriam Van den Putte
Myriam Van den Putte Journaliste Het Wekelijks Nieuws

Vanaf vandaag gaat ‘We Beat Corona’ live. Dit is een initiatief van Studio 66 in De Panne waarbij lokale ondernemers die door de coronacrisis werden getroffen in de kijker worden gezet.

Initiatiefnemer is fotograaf Luc Vervliet: “Ik heb mijn fotografieproject ‘We Beat Corona’ een tijd geleden voorgesteld aan de dienst Lokale Economie van De Panne omdat ik ondernemers die het toch zwaar te verduren hadden door de coronacrisis ondanks hun vele zorgen toch hoopvol naar de toekomst bleven kijken. Ik heb 69 ondernemers in hun handelszaak geportretteerd. Jammer genoeg heeft de dienst Lokale Economie de geplande fototentoonstelling in extremis geannuleerd.”

“Maar vanaf vandaag zetten we, 69 dagen na elkaar, op de Facebookpagina telkens een van deze ondernemers in de spotlights. Op de website www.takeawaydepanne.com publiceert Lokale Economie het verhaal van elk van deze ondernemers. Allemaal mogen ze de gemaakte beelden gebruiken om hun zaak te promoten via sociale media, hun eigen website of publicaties.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier