Selah Sue overhandigt Te Gek!?-kwaliteitslabel aan gemeente Heuvelland bij start van Belcanto Classic

Het kwaliteitslabel werd net voor de start van de koers overhandigd door meter Selah Sue aan burgemeester Wieland De Meyer. © EF

De meter van Te Gek!? Selah Sue kende deze namiddag het kwaliteitslabel ‘Zot van Te Gek!?’ toe aan de gemeente Heuvelland. De zangeres deed dat bij de start van de Belcanto Classic in Westouter.

Het afgelopen jaar heeft Heuvelland zich extra ingezet voor aandacht en de werking rond geestelijke gezondheidszorg.

Er werden onder meer lezingen gehouden met fotografe Lieve Blancquaert, psychiater Eva Debusscher en auteur An Peeters. Verder waren er ook filmvoorstellingen, het jongerenwelzijnsproject ”t Is wel nu jongeren’ en de expo ‘Tussen ons’ van Lieve Blancquaert en productiehuis De chinezen. Dankzij die inspanningen krijgt de gemeente het kwaliteitslabel ‘Zot van Te Gek!?’.

Bekende en minder bekende renners

Ook de Belcanto Classic staat al sinds 2015 in het teken van Te Gek!?. Vijfhonderd bekende en minder bekende renners staan maandagavond aan de start van het wielerevenement.

Guido Belcanto is van de partij, maar onder meer ook de ceo van Flanders Classics Tomas Van Den Spiegel, acteur Zou Zou Ben Chikha, paracyclist Kurt Ruysschaert, koersdirecteur Nico Mattan, voormalig profwielrenners Peter Farazijn, Nico Eeckhout, Jens Keukeleire, Jurgen Vandewalle en Zico Waeytens kruipen op de koersfiets.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier