Poperinge zoekt concessiehouder tent Hoppefeesten

De laatste hopkoninginverkiezing in de tent dateert ondertussen al van 2017. © MD
Andres Hollebeke
Andres Hollebeke Medewerker KW

Van 15 tot 17 september 2023 vindt de volgende editie van de driejaarlijkse Hoppe- en Bierfeesten plaats, met onder andere diverse festiviteiten in een tent op het Oudstrijdersplein. Poperinge is op zoek naar een concessiehouder die de tent plaatst en uitbaat.

Die concessiehouder plaatst op eigen kosten de tent met alle toebehoren en neemt de horeca-uitbating op zich. De stad organiseert zelf de activiteiten in de tent. De concessie loopt enkel voor deze editie van de Hoppefeesten.

Selectiecriteria

Kandidaat-concessiehouders dienen een dossier in tegen uiterlijk 14 november 2022 bij beleidscoördinator Vrije Tijd Bart Wemaere, Grote Markt 1, 8970 Poperinge, bart.wemaere@poperinge.be.

Als selectiecriteria gelden ervaring met soortgelijke evenementen en een verklaring op eer om samen te werken met plaatselijke verenigingen inzake de horeca-uitbating.

Juryverslag

Toewijzingscriteria zijn de kwaliteit van het aanbod (qua tent, horeca-uitbating, sanitair en aanbod dranken en snacks) en de korting die de concessiegever krijgt op het gebruik van eigen drank- en snackbonnen.

Op basis van het juryverslag wijst het schepencollege uiterlijk begin december 2022 de concessie toe.

Meer info bij beleidscoördinator vrije tijd Bart Wemaere, bart.wemaere@poperinge.be, 057 34 66 70.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier