Opnieuw goedgevulde rommelmarkt in Kemmel

Lisa Bonte, Johan Boussery, Joke Vanlerberghe, Magda Verhoye, Lieven Caenepeel en Wieland De Meyer kijken al uit naar de kermis in Kemmel. (foto EF) © Eric Flamand
Redactie KW

Na een gedwongen sabbatjaar is de rommelmarkt in Kemmel terug van weggeweest. Het feestcomité van Kemmel organiseert op zondag 5 september de 44ste editie van de markt vol rommel en antiek, verzamelingen en eigen werk.

Met 1.200 standhouders staat de Kemmelse rommelmarkt andermaal vol. “Meer laten we niet toe omwille van de veiligheid”, legt Magda Verhoye van het feestcomité uit. “Nu de rommelmarkt in Rijsel niet doorgaat, zou het nog wat drukker kunnen worden dan andere jaren.” Het parcours is hetzelfde als de laatste jaren, en dus zonder het Warandepark. “Ervaring leert dat standhouders niet zo happig zijn om daar te staan omwille van het mogelijke weer. Bij nat weer is de ondergrond daar immers zeer drassig.”

Gelijklopend met de rommelmarkt loopt ook de kinderrommelmarkt, voor deze zevende editie zijn nog enkele gratis standplaatsen voorzien. Inschrijven daarvoor kan via kemmelrommelmarkt@hotmail.com. (MDN)

Het volledige kermisprogramma is terug te vinden op de facebookpagina van het Feestcomité Kemmel.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier