Oostende Koerse zal in augustus doorgaan met publiek

Een herinnering aan Oostende Koerse 2015: de koersdagen werden bijgewoond door de toenmalige burgemeester Johan Vande Lanotte. © FRO
Fons Roets
Fons Roets Medewerker KW

Er zijn belangrijke knopen doorgehakt door de Stad en de organisatoren van Oostende Koerse. Er werd beslist om toch publiek toe te laten bij de koersen in augustus. Oostende Koerse brengt deze zomer vijf premium koersdagen in samenwerking met de Franse PMU.

Het eerste event staat gepland op maandag 12 juli, maar zal nog zonder publiek plaatsvinden met uitzondering van de deelnemers. Op 2, 9, 16 en 23 augustus krijgen we een vol programma met zowel draf- als galop koersen. Aansluitend zullen er ook opnieuw optredens van Vlaamse vedetten in de ACEG Arena plaatsvinden. Günther Neefs, Garry Hagger, Kurt Burgelman, Yves Segers, Eveline Cannoot en Swoop zullen alvast voor sfeer en ambiance zorgen op de ACEG Wellington Hippodroom!

2.000 mensen toegelaten

De koersdagen in augustus starten dit seizoen uitzonderlijk om 11.30 uur en de ACEG Wellington Hippodroom opent zijn deuren al om 10.30 uur. Op de publieksdagen worden er voorlopig 2.000 personen toegelaten.

Na het Overlegcomité van 16 juli kunnen meer versoepelingen mogelijk zijn, met nog hogere ambities qua toeschouwersaantallen. Je kan tickets enkel online kopen en die kosten 9 euro (incl. reservatie en betaalkosten).

Alle info en tickets op www.oostendekoerse.be of via Olivier Orlans (tel.0498861402)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.