https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Nieuwe namen bekend voor Dranouter Zomersessies XL

Ook Brihang zal er weer bij zijn tijdens de Dranouter Zomersessie XL.© BELGA
Ook Brihang zal er weer bij zijn tijdens de Dranouter Zomersessie XL.© BELGA
Redactie KW

Dit jaar geen full versie van Dranouter Festival, wel coronaveilige Zomersessies XL. Enkele namen zoals Hooverphonic, 20 jaar Filip Kowlier, Bart Peeters en Het Zesde Metaal werden reeds bekend gemaakt. Daar zijn nu een nieuwe lading namen bijgekomen.

Van donderdag 5 augustus tot en met zondag 8 augustus 2021 genieten festivalgangers tijdens de Dranouter Zomersessies XL in de ruime, goed geventileerde festivaltent Kayam samen met hun bubbel van een topaffiche.

Op elke festivaldag prijkt een diverse line-up van vijf artiesten per dag. Op de line-up stonden al Hooverphonic, 20 jaar Flip Kowlier, Bart Peeters en Het Zesde Metaal.

Exacte timing volgt

Nu voegt de organisatie daar nog dit mooie rijtje aan toe: Brihang, De Dolfijntjes, Sam De Nef, Naima Joris, Bipolar Bows, Raske Drenge, Trio Dhoore en NuFolk: Airboxes & Marieke Van Ransbeeck. De exacte timing van de bands op de Dranouter Zomersessies XL kom je zo snel mogelijk te weten.

Er zijn nog tickets te koop via de website van Festival Dranouter. Twijfelen om tickets aan te kopen is niet nodig: als blijk van vertrouwen voor het publiek bouwde de organisatie een coronagarantie in.

Beperkt aantal tickets

Het allerbelangrijkste van deze editie is dat jij erbij bent met je vrienden & familie! Het aantal tickets is beperkt, om het evenement coronaveilig te kunnen organiseren. Per festivaldag is er slechts een beperkt aantal zitplaatsen, beschikbaar voor bubbels van vier. De tickets zijn enkel te koop per bubbel van vier personen. Per bestelling kan je maximum vijf bubbeltickets van telkens vier personen aankopen.

Er zijn deze editie geen combitickets te koop. Zolang de coronamaatregelen een echt festival onmogelijk maken, wordt er ook geen camping ingericht voor de Dranouter Zomersessies XL. Er zijn momenteel dus ook geen campingtickets beschikbaar.

Info: www.festivaldranouter.be.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten