Line-up Parkies Maldegem 2023 is bekend

Vorige zomer brachten de Parkies-concerten in Adegem en Maldegem veel volk op de been. © MIWI
Redactie KW

Ook deze zomer kan je in Maldegem op zeven vrijdagavonden in juli en augustus genieten van een reeks gratis concerten. Op 7 juli trappen Karen Damen en Topguns de concertreeks op gang.

Karen Damen geeft een voorsmaakje van haar nieuwe ‘One Woman Show’ en Topguns neemt het publiek mee op een nostalgische muzikale trip naar de eighties. Op 14 juli brengt Peter Van Laet dan weer de grootste hits van Mama’s Jasje en op 21 juli is het de beurt aan de Guy Swinnen Band.

Ook Günther Neefs is dit jaar van de partij. Op vrijdagavond 28 juli brengt hij met zijn 3-Band onder meer nummers uit zijn aankomende nieuwe album ‘De kracht van muziek’.

Gustaph

Tot 28 juli vinden de optredens, die telkens starten om 19 uur, plaats aan CC Den Hoogen Pad in Adegem. Daarna verhuist het Parkies-podium naar het Sint-Annapark in Maldegem.

Daar bijt op vrijdag 11 augustus Gustaph de spits af. De songfestivalvedette laat het publiek maar wat graag meegenieten van zijn unieke, veelzijdige stemgeluid.

Op 18 augustus zakt The Rocket Guy af naar Maldegem. Deze band rond zanger Guy Harris brengt de onsterfelijke klassiekers van Elton John. Wereldhits als ‘I’m Still Standing Standing’, ‘Rocket Man’ en ‘Your Song’ passeren die avond de revue.

Op 25 augustus sluit MAKSIM, bij het grote publiek bekend als Vincent van de populaire Ketnet-serie #LikeMe, Parkies Maldegem 2023 af. (MIWI)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier