Licht op groen voor opening Proximus pop-up arena in Middelkerke

© gf
© gf
Paul Bruneel

De Proximus pop-up arena zal deze zomer in juli tot maximaal 2.500 bezoekers,kunnen ontvangen in Middelkerke. Weliswaar met mondmasker en een stoel tussen elke aanwezige.

Enkele dagen geleden kreeg de evenementensector het langverwachte perspectief. Er staan reeds een pak artiesten geprogrammeerd in Middelkerke, waaronder Axelle Red, André Hazes, Alex Agnew, Gers Pardoel, een schlagerfestival, Soulsister en Natalia om er maar enkel op te noemen.

Mogelijks wordt het aantal aanwezigen in augustus nog verhoogd. Jan Van Esbroeck, CEO van Sportpaleis Groep: “We hebben heel veel goesting om aan de slag te gaan en ook het publiek en de artiesten snakken al ruim een jaar naar dit moment. De kalender wordt nog aangevuld met extra concerten. De spits word afgebeten op 8 juli door Natalia.”

Tevreden

Ook burgemeester Jean-Marie Dedecker is een tevreden man. “Deze indrukwekkende concertkalender zal voor een groot stuk het ritme van ons fantastische zomeraanbod bepalen. Wees maar zeker, in Middelkerke kan je in de meest veilige omstandigheden genieten van e gezonde zeelucht. Naast de concerten zullen er ook een aantal wedstrijddagen van het Europees kampioenschap voetbal te zien zin op groot scherm.

Alle info is te vinden op www.proximuspopuparena.be .

(PBM/foto LC)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier