Koksijde nodigt voetballiefhebbers uit om te supporteren voor de Rode Duivels op twee grote schermen

©MYRIAM VAN DEN PUTTE
©MYRIAM VAN DEN PUTTE
Myriam Van den Putte
Myriam Van den Putte Journaliste Het Wekelijks Nieuws

Voetbalclub KVKO én Lokaal Bestuur Koksijde nodigen alle voetbalfanaten uit om de EK-wedstrijden met de Rode Duivels te volgen op groot scherm op twee locaties. Eén scherm wordt geïnstalleerd op het Theaterplein – ‘de Duivelsput’ – (voor het gemeentehuis) en het tweede scherm op het voetbalterrein in Koksijde-Dorp is vooral ideaal voor gezinnen met kinderen.

Op beide sites zijn 400 personen welkom. Kinderen worden ook meegerekend en moeten een ticket hebben. Tickets kosten 5 euro, hierin zijn twee consumpties van 2 euro inbegrepen. De gereserveerde tickets liggen de dag zelf per bubbel klaar aan de kassa.

Per bubbel

Belangrijk dus dat iedereen van dezelfde bubbel zich samen aanmeldt. Per emailadres kan je maximaal acht tickets aankopen. Grotere bestellingen worden automatisch geannuleerd. Deuren gaan open vanaf 2 uur voor de match. Reserveren kan via www.kvko.org .

Als de Rode Duivels de kwartfinale halen, dan wordt het grote scherm enkel nog opgesteld in de ‘Duivelsput’, op het Theaterplein bij het gemeentehuis. Daar is plaats voor 2.500 personen.

Noteer alvast de data: 12 juni om 21 uur België – Rusland, 17 juni om 18 uur nemen de Rode Duivels het op tegen Denemarken en op 21 juni om 21 uur tegen Finland.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.