Knokke-Heist presenteert ook op kerst- en oudejaarsavond lichtkunstwandeling Light Art

Redactie KW

Om de bezoekersstroom nog beter te kunnen spreiden, komen er vijf extra avonden waarop men de lichtkunstwandeling Light Art in het centrum van Knokke kan bekijken.

Het lichtfestival met de negen artistieke installaties op de Zeedijk en in de Dumortier- en Kustlaan zal ook te zien zijn op woensdag 16, donderdag 17, vrijdag 18, donderdag 24 en donderdag 31 december. Vanaf de kerstvakantie is Light Art dagelijks te bewonderen van 17 tot 21 uur. Het gemeentebestuur zet hiervoor extra stewards in om alles in goede banen te leiden. Doordat nu ook toeschouwers tijdens de week in alle rust het parcours kunnen afwandelen, kan het globale bezoekersaantal nog meer gespreid worden.

Het gemeentebestuur geeft nog als tip mee om niet te vroeg te starten met de wandeling. Tussen 17 en 18.30 uur is het meestal druk. Vanaf 18.30 uur wordt het gezellig en tussen 20 en 21 uur kan je in alle rust genieten van het lichtspektakel.

Mondmasker is verplicht en hou voldoende afstand. Het gezelschap blijft beperkt tot 4 personen per groep. Op de druktebarometer kan je zien hoe druk het is. Light Art loopt nog tot 3 januari.

Voor alle info kan je terecht bij de dienst toerisme .

(DM)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.