Humor en muziek op het podium van de Klokke in Moorsele

Wim Vandoorne en Miranda Degrendel van De Klokke presenteren een programma vol muziek en humor in De Klokke.
Redactie KW

Op zaterdag 6 november opent De Klokke in Moorsele de deuren voor 120 liefhebbers van de lach en de blues. VWL Consult en Events van Wim Vandoorne en Café De Klokke slaan de handen in elkaar en organiseren voor het eerst dit gevarieerde programma.

Pepewan is niemand minder dan Johan Wyffels, een geboren en getogen Watermolenaar en het meesterbrein achter enkele Heulse Stoten. Deze uitdaging om op een ludieke manier Heulenaars iets wijs te maken is al heel lang een onderdeel van de Tinekesfeesten.

De bekende grapjas heeft zijn streken niet verleerd want vandaag is hij bekend als het meesterbrein achter de ‘Westvlamse Klugtjes’, een cartoonreeks in het Westvlams en zeker eens de moeite om op te zoeken zowel op de website als op Facebook. Johan brengt vanaf 19.30 uur een anderhalf uur durend optreden doorspekt met humor én muziek.

Nitty Gritty

Daarna is het de beurt aan bluesband Nitty Gritty, met onder andere Moorselenaar Luc Dewilde. Deze bluesband brengt een elektrisch versterkte mix van bluesgenres met zowel eigen werk als interpretaties van de grote namen: BB King, Elmore James, JJ Cale, Pinetop Perkins, John Mayall en vele anderen. Nitty Gritty staat met zijn twee gitaristen, bas, drum en zanger met mondharmonica garant voor een stevig avondje uit. Na het optreden is er nog muziek voorzien tot 3 uur.

De organisatie is handen van Wim Vandoorne. Met zijn organisatiebureau adviseert Wim bedrijven of initiatiefnemers bij hun activiteiten of neemt hij de uitvoering ervan op zijn schouders. Van het Fietsen op Rollen vorige zomer tot Moorsele fietst, van de events rond het WK voetbal in Bar Lionel tot Secteur Lionel met Paris Roubaix of een trip naar het WK in Leuven. De slogan is ‘Uw idee, ons Evenement’. Wim is enthousiast want er zijn al 50 tickets verkocht. Dus wie er wil bij zijn, wacht beter niet te lang.

Kaarten zijn verkrijgbaar in café De Klokke aan het kerkplein in Moorsele of via de website www.vwlconsultevents.be of via info@vwlconsultevents.be of telefonisch op 0473 93 90 82 bij Wim zelf. De prijs bedraagt 10 euro in voorverkoop en indien nog beschikbaar 12 euro aan de deur. Voor de hongerigen zal de foodtruck Barrie’s op de parking hamburgers en ander lekkers bakken. De deuren van de Klokke gaan op 6 november open om 19 uur.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier