Hooverphonic, Flip Kowlier, Bart Peeters en Het Zesde Metaal komen naar Dranouter Zomersessies XL

Hooverphonic is één van de headliners voor de Dranouter Zomersessies XL.©JAMES ARTHUR GEKIERE BELGA
Hooverphonic is één van de headliners voor de Dranouter Zomersessies XL.©JAMES ARTHUR GEKIERE BELGA
Redactie KW

Een volwaardig Festival Dranouter, dat lijkt er dit jaar niet in te zitten. Maar om te garanderen dat er wel muziek klinkt op de weide kan de organisatie niet langer wachten op een wettelijk kader. Dranouter kiest daarom voor coronaveilige Zomersessies XL. Met de huidige vaccinatiestrategie zouden evenementen tijdens de zomer wel haalbare kaart moeten zijn.

Van donderdag 5 tot en met zondag 8 augustus kan je van muziek genieten in een veilige setting met een diverse line-up van vijf artiesten per dag. Op de affiche staan onder andere Hooverphonic, 20 jaar Flip Kowlier, Bart Peeters en Het Zesde Metaal. Later volgen nog meer namen.

2.500 toeschouwers per dag

Het grote festivalterrein aan de Dikkebusstraat wordt weer ondergedompeld in die zalige gezelligheid die zo eigen is aan Festival Dranouter. De Zomersessies XL zullen georganiseerd worden voor een beperkt publiek: 2.500 toeschouwers per festivaldag, beschikbaar in 625 bubbels van 4 personen. In de ruime, goed geventileerde festivaltent Kayam kunnen verschillende bubbels zittend aan hun tafeltje genieten van de optredens.

Coronagarantie

Mochten de Zomersessies XL niet (of slechts voor een beperkt publiek) kunnen plaatsvinden, dan kan je gebruik maken van de coronagarantie. Mochten de coronaregels deze plannen niet toelaten, dan krijg je je ticketfee terugbetaald (klik hier voor alle info). Festivalgangers met een ticket van 2020 krijgen via e-mail een voucher toegestuurd waarmee ze festivaltickets kunnen aankopen voor de editie van 2021 en/of 2022. Tickethouders krijgen persoonlijk alle info via e-mail.

Muziekliefhebbers kunnen vanaf vrijdag 7 mei om 11 uur tickets bemachtigen op www.festivaldranouter.be

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten